A-Elita Submarine

  • Valmistaja: A-elita

€6.20  €3.10
Säästä: 50%

Tasapainopilkit ovat talvikalastuksessa tunnettuja vieheitä. Suomalaiset kalastustarvikkeiden valmistajat ovat suunnannäyttäjiä tässä asiassa. "APICO-Fish" asiantuntijat ovat yhdessä venäläisten talvikalastuksen asiantuntijoiden kanssa, kehittäneet uudenlaisen ”SUBMARINE” tasapainopilkin.

Ohessa on muutama rakenteellinen piirre, jotka huomattavasti parantavat tasapainopilkin ominaisuuksia:

- Isokokoinen pyrstölevy saa tasurin uimaan tasapainoisemmin. Myös pyrstölevyn kiinnitys runkoon on vahvempi kun pienillä pyrstölevyllä varustetuilla tasureilla.

- Pidennetty koukkuvarsi aiheuttaa sen, että kala jää koukkuun, eikä enää karkaa helposti, kuten usein aiemmin on tapahtunut.

- Erikoisseos, jonka tiheys on suurempi kun lyijyn tiheys. Vaikka tasurin rakenne on ohut, sen paino mahdollista kalastuksen myös syvillä vesillä ja silloin, kun vallitsee voimakas virtaus.

- Erikoisrakenne ja isokokoinen perälevy tekevät tasurin liikkeet vakaaksi.

-Sen värähtelyt voivat olla jopa 1,5 metrin levyisiä.

- Tasurit on varustettu japanilaisilla Owner  koukuilla.

Onnistuneet väriratkaisut ovat todettu tehokkaaksi talvikalastuksessa. On saatavilla seitsemän värivaihtoehtoa. Kahdeksas väritys on huomiota kiinnittävä sen takia, että värityksessä käytetään hohtavaa väriainetta. Se on RED-HEAD-LUMI. Jos jätät tasurin lampun alle muutamaksi tunniksi ennen kalastusta, niin se hohtaa veden alla voimakkaasti ja houkuttelee kaloja.

!!! UUTISET 2017 !!! 6 uutta väriä. 5 värejä ovat fluoresoiva

Yhteenvetona voidaan sanoa, että tasapainopilkki A-Elita SUBMARINE on merkitsevästi parempi, verrattuna muihin, markkinoilla olevin tasureihin, ja samassa hintaluokassa ei ole vastaavia muita tuotteita markkinoilla.

Olemme varmoja, että tulette pitämään näistä tuotteista.

!!! UUTISET 2017 !!! 6 uutta väriä. 5 värejä ovat fluoresoivaValitse paino/pituus:
Valitse haluamasi väri:
 

Lisää koriin:Arvostelut:03.02.2014 Kirjoittaja: reijo l. kirjoitti:
onko näitä vielä saatavissa....

05.02.2014 Felitsa.net vastaus:

Valitettavasti ne saapuvat varastoomme syyskuussa 2014Valid XHTML 1.0 Transitional